Koirahieronta

Kultahännässä koirahierojana toimii eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittanut ja monipuolisesti jatkokouluttautunut koirahieroja Sanna Helenius.
Toimipisteemme sijaitsee Länsi-Vantaalla osoitteessa Viittatie 21 B.
Myös kotikäynnit pääkaupunkiseudulla sekä Forssassa!

Ajanvaraus suoraan vapaille ajoille: pikavaraus TÄSTÄ linkistä.
Yhteydenotot myös: kultahanta@gmail.com / 044 975 4014


Maksutavat: Kortti tai käteinen (Lahjakorteille myös lasku)

HUOM! Tutustu ennen ensimmäistä käyntiä: Ohjeita koirahierontaan tulijoille

Hieronta-asiakkaina meillä käy harrastavia ja urheilevia koiria, työkoiria, metsästyskoiria, erilaisista operaatioista ja loukkaantumisista toipuvia koiria, nivelongelmaisia sekä kaikenikäisiä enemmän tai vähemmän aktiivisia kotikoiria joiden hyvinvointia pidetään yllä hoitojen avulla.
Myös arat ja hankalammin käsiteltävät koirat ovat tervetulleita. Vuosien kokemus koulutuspuolella on antanut hyvät valmiudet toimia monenlaisten koirien kanssa.

Hieronnalla voidaan ehkäistä ongelmien syntymistä ja toisaalta nopeuttaa koiraa parantumaan vammoista ja loukkaantumisista, auttaa palautumisessa tai vaikkapa rentouttaa stressaantunutta koiraa. Monilla koirilla on lihaskireyksiä jotka voivat aiheuttaa esimerkiksi virheasentoja tai epäsymmetrisyyttä lihaksistoon ja ongelmien pitkittyessä koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi heikkenee. Lihaksistoon liittyvät ongelmat voivat näkyä esimerkiksi haluttomuutena liikkua tai hypätä normaaliin tapaan, pieninä muutoksina käytöksessä, ärtyisyytenä, vetäytymisenä, venyttelyn lopettamisena...
Hieronta on kokonaisvaltainen käsittely ja sillä pyritään tasapainottamaan koiran koko kehoa, niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Meillä on käytössä laitteet laser- ja TENS-hoitoihin sekä lämpö/kylmähoidot. Tarvittavat venyttelyt ja mobilisoinnit tehdään muun hoidon ohella. Hieronnan lisäksi käytän myös joitain erikoistekniikoita rankaan/niveliin. Selkää voidaan hoitaa myös mobilisoimalla ja traktiolla. Hoito voidaan toteuttaa myös kokonaan faskiamanipulaatiota käyttäen.
Akupunktiota voidaan yhdistää hierontakäynteihin tai tehdä erillisenä hoitona.

Ensimmäiseen käyntiin varataan hiukan normaalia enemmän aikaa (yleensä n. 1h 15min)  ja koiran kunto, terveystilanne, terveyshistoria, liikkuminen jne. kartoitetaan kokonaisuudessaan. Koiran ei tarvitse osata mennä kyljelleen hoitoa varten vaan voimme aloittaa siitä asennosta jonka koira itse valitsee.

Peruutathan ajanvarauksen jos olet estynyt tulemaan. Peruuttamattomat varaukset laskutamme normaalin hinnaston mukaan.


Lisätietoja:
Milloin hierotaan / Milloin ei hierota
Ennen ja jälkeen hieronnan
Jännittääkö hoitoon tuleminen sinua tai koiraa?
Aktiiviset venyttelyt
Kylkiasennon opettaminen

Hoitotilamme on rauhallinen ja kodinomainen jotta koirilla olisi parhaat mahdollisuudet rentoutua ja rauhoittua hoidon ajaksi.