Koirahieronta

Toimipisteemme sijaitsee Länsi-Vantaalla osoitteessa Viittatie 21 B.
Aikoja voi varata myös Tammistoon ShowHau Centerin tiloihin ma-pe.
Myös kotikäynnit pääkaupunkiseudulla sekä Forssassa!

UUTTA! Ajanvaraus suoraan vapaille ajoille: pikavaraus TÄSTÄ linkistä.


Maksutavat: Käteinen tai lasku.
Kysy lisää tai varaa aika: kultahanta@gmail.com / 044 975 4014.

HUOM! Tutustu ennen ensimmäistä käyntiä: Ohjeita koirahierontaan tulijoille

Koirahieroja Sanna Helenius: Lisätietoja minusta löytyy esittely sivulta
Hieronta-asiakkaina minulla käy harrastavia ja urheilevia koiria, työkoiria, metsästyskoiria, erilaisista operaatioista ja loukkaantumisista toipuvia koiria, nivelongelmaisia sekä kaikenikäisiä enemmän tai vähemmän aktiivisia kotikoiria joiden hyvinvointia pidetään yllä hoitojen avulla.

Hieronnalla voidaan ehkäistä ongelmien syntymistä ja toisaalta nopeuttaa koiraa parantumaan vammoista ja loukkaantumisista, auttaa palautumisessa tai vaikkapa rentouttaa stressaantunutta koiraa. Monilla koirilla on lihaskireyksiä jotka voivat aiheuttaa esimerkiksi virheasentoja tai epäsymmetrisyyttä lihaksistoon ja ongelmien pitkittyessä koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi heikkenee. Lihaksistoon liittyvät ongelmat voivat näkyä esimerkiksi haluttomuutena liikkua tai hypätä normaaliin tapaan, pieninä muutoksina käytöksessä, ärtyisyytenä, vetäytymisenä, venyttelyn lopettamisena...
Hieronta on kokonaisvaltainen käsittely ja sillä pyritään tasapainottamaan koiran koko kehoa, niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Meillä on käytössä laitteet laser- ja TENS-hoitoihin sekä lämpö/kylmähoidot. Tarvittavat venyttelyt ja mobilisoinnit tehdään muun hoidon ohella. Hieronnan lisäksi käytän myös joitain erikoistekniikoita rankaan/niveliin. Selkää voidaan hoitaa myös mobilisoimalla ja traktiolla. Hoito voidaan toteuttaa myös kokonaan faskiamanipulaatiota käyttäen.

Ensimmäiseen käyntiin varataan hiukan normaalia enemmän aikaa (yleensä n. 1h 15min)  ja koiran kunto, terveystilanne, terveyshistoria, liikkuminen jne. kartoitetaan kokonaisuudessaan.


Lisätietoja:
Milloin hierotaan / Milloin ei hierota
Ennen ja jälkeen hieronnan
Aktiiviset venyttelyt
Kylkiasennon opettaminen

Hoitotilamme on rauhallinen ja kodinomainen jotta koirilla olisi parhaat mahdollisuudet rentoutua ja rauhoittua hoidon ajaksi.