Nettikurssit

Nettikurssi:
Ovikäytös; rauhoittuminen ja itsehillintäNettikurssille voit tulla mukaan silloin kun sinulle parhaiten sopii, asuitpa sitten missä tahansa. Kaikki materiaalit on saatavina sähköisesti ja kurssilla voi edetä omaa tahtia.

Kurssi on suunniteltu erityisesti koirille joilla on huono keskittymiskyky, vaikeuksia rauhoittua ja jotka reagoivat erilaisiin, lähinnä kotona tapahtuviin ärsykkeisiin haukkumalla tai muuten riehaantumalla. Erityisesti kurssilla käydään läpi miten tilanteen saa haltuun kun taloon on tulossa vieraita. Esimerkiksi koirat jotka reagoivat ulkoa tuleviin ääniin, koputukseen, ovikelloon, oven avaamiseen tai ovat muuten vaan yli-innokkaita tervehtimään vieraita.

HUOM! Kurssia EI ole tarkoitettu koirille joilla esiintyy aggressiivista käytöstä vieraita kohtaan! Aggressiivisen koiran kanssa suosittelemme ottamaan yhteyttä kouluttajaan joka tulee paikan päälle auttamaan koulutuksessa ja joka käyttää positiivisia menetelmiä jotka perustuvat tutkittuun tietoon eläinten oppimisesta.

Kurssilla on kuusi eri osaa joissa käydään läpi naksutinkoulutuksen perusteita, kohdetyöskentelyä, rauhoittumista, odottamista, erilaisille äänille ja ärsykkeille siedättämistä ja vastaehdollistamista, vihjeen liittämistä sekä miten nämä kaikki yhdistetään siihen, että koiran reagointi ulko-oven ääniin ja taloon saapuviin vieraisiin saadaan hallintaan.

Kurssin kesto on noin kuusi viikkoa ja tämän aikana teille lähetetään kurssin osat 1-6 noin viikon välein sähköpostitse.
Tehtäviin on sekä kirjalliset ohjeet että videot.

Tämän lisäksi kurssiin kuuluu sähköpostituki kurssin ajan ja voit lähettää sähköpostitse sinua askarruttavia kysymyksiä tai pyytää apua.


Kurssin hinta: 
(sis alv.24%)

49e

Näin pääset mukaan kurssille:

Lähetä sähköpostia osoitteeseen kultahanta@gmail.com tai soita 044 975 4014 ja kerro että haluat osallistua nettikurssille. Saat tiedot kurssin maksamista varten ja kun maksu on suoritettu, lähetämme sinulle kurssin ensimmäisen osan ja pääset heti aloittamaan!